ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN TILAUKSIIN SUOMEN SISÄLLÄ

Valuutta:

Tietoa meistä

KORKKI24.FIOlemme perheyritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten luonnonkorkkituotteiden valmistukseen ja jakeluun. Kiitos suotuisien toimitusolosuhteiden ympäri maailman, me lähetämme tuotteemme nopeasti ja alhaiseen hintaan. Seitsemässä eri Euroopan maassa olevat verkkokauppamme tarjoavat kaikille asiakkaillemme parasta Portugalin korkkia fantastisin hinnoin.

KORKKI24.FIUseiden vuosien kokemus alalta ja tiimimme laaja tietotaito takaavat ammattimaisen asiakaspalvelun ja läpikotaisen asiantuntemuksen tasaisesti kasvavasta tuotevalikoimastamme. Yrityksemme laajenee tasaisesti, hioen organisaatiorakennettaan, tuotantoa ja markkinointistrategioita vastaamaan nykyisiä liiketoimintaoloja. Olemme aina optimistisia, mitä tulee liiketoimintamme tulevaisuuteen!
 
KORKKI24.FIKäytämme saavutettua tietotaitoa ja kokemustamme toteuttaaksemme uusia investointeja jotka mahdollistavat liiketoimintamme systemaattisen ja tasaisen kasvun. Uskomme olevamme tunnistettava ja luotettava brändi korkkituoteteollisuudessa. Vastaamme välittömästi asiakkaidemme ja liikekumppaniemme odotuksiin niin kansallisesti, kuin globaalisti. Pidämme arvossa rehellisyyttä, suoraselkäisyyttä ja luotettavuutta liiketoiminnassa. Tavoitteemme on tarjota korkealaatuisimpia korkkituotteita asiakkaillemme parhain mahdollisin hinnoin.
Suojatut maksut
AINA ILMAINEN TOIMITUS
Korkein laatu
tyytyväisyystakuu