ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN TILAUKSIIN SUOMEN SISÄLLÄ

Valuutta:

Tietoa korkista

Välimeren alueella on ihanteelliset ilmasto-olosuhteet korkkitammen kuoresta saatavan korkin viljelyyn. Optimaalinen ilmasto tässä osassa maailmaa saa korkkitammimetsät kehittymään oikeanlaisiksi. Korkki on ulkokuorta ainavihreästä Quercus Suber korkkitammesta, joita kasvaa vain tietyillä läntisen Välimeren alueilla, sekä Pohjois-Afrikassa, etelä-Ranskassa, Italiassa, Espanjassa ja Portugalissa. Korkkitammen viljelyala ympäri maailman on 2.5 hehtaaria.

Suurimmat korkkitammimetsät sijaitsevat Portugalissa. Lisäksi viime vuosina on systemaattisesti suoritettu joutomaiden metsitystä korkkitammilla. Portugali on kokkitammen kiistaton koti; yli puolet maailman tuotannosta on peräisin tästä pienestä Euroopan maasta.

Korkin kerääminen suoritetaan vuosien saatossa kehitettyjen sääntöjen mukaisesti. Kuoren saa poistaa puista vain luotetut ja kokeneet työntekijät. Myös keräämisen ajankohta on tarkoin määritelty, ottaen huomioon sääolosuhteet. Cork is impermeable to water and air. It protects the tree from water loss, bacteria and microorganisms, thermal fluctuations, as well as fires, which are a common occurrence in the hot areas.Korkki ei läpäise vettä eikä ilmaa. Se suojaa puuta veden haihtumiselta, bakteereilta ja mikro-organismeilta, lämpötilanmuutoksilta, sekä tulipaloilta, joita usein esiintyy kuuman ilmaston alueilla.
Suojatut maksut
AINA ILMAINEN TOIMITUS
Korkein laatu
tyytyväisyystakuu